Om oss

Body’n’Brains AS

Body’n’Brains AS ble etablert i 2006 av Lise-Lotte Lillebø-Farestveit. Det hele startet med trening på jobben og har utviklet seg til et helhetlig syn på helse.

Lise-Lotte har en bachelor i ernæringsfysiologi og er utdannet personlig trener, gruppetreninginstruktør og muskelterapeut. Hun jobber i dag som daglig leder i Body’n’Brains AS. Som daglig leder har Lise-Lotte ansvar for rekruttering av nye instruktører, opplæring, produktutvikling, salg og administrasjon.

Våre personlige trenere et utdannet fra godkjente utdanningsinstitusjoner innen personlig trening. Treningsøktene våre holdes både inne og ute, før, i løpet av og etter arbeidstid for de ansatte i bedriftene vi samarbeider med. Det er overraskende lite treningsutstyr og plass som skal til for å få en effektiv treningsøkt. Vi har kunnskapen og motivasjon til å hjelpe dine ansatte i gang. Vårt fokus er å senke sykefravær gjennom forebyggende trening og øke effektivitet og samhold hos din bedrift!

 

Trening, kosthold og velvære handler om å ha det bra inni og utenpå.

God helse er mer enn bare fravær av sykdom, det handler om å ikke ha vondt i kroppen og ha overskudd til å gjøre det som gjør deg lykkelig. Det er denne filosofien Body’n’Brains AS er bygget på og det er dette vi jobber med hver dag.

Ønsker du mer informasjon om trening på din jobb? Ta kontakt for en uforpliktende prat.

 

We are all just an adjustment away from being GREAT. 

Vårt motto, din hverdag.