Om oss

Body’n’Brains AS

Body’n’Brains AS ble etablert i 2006 av Lise-Lotte Lillebø-Farestveit. Det hele startet med trening på jobben og har utviklet seg til et helhetlig syn på helse gjennom massasje og trening.

Lise-Lotte har en bachelor i ernæringsfysiologi og er utdannet personlig trener, gruppetreninginstruktør og muskelterapeut. Hun jobber i dag som daglig leder i Body’n’Brains AS. Som daglig leder har Lise-Lotte ansvar for den daglige driften i tillegg rekruttering av nye instruktører og massasjeterapeuter.

Våre personlige trenere og massører er utdannet fra godkjente utdanningsinstitusjoner innen sitt fagfelt.

Treningsøktene vi leverer holdes både inne og ute, før, i løpet av og etter arbeidstid for de ansatte i bedriftene vi samarbeider med. Det er overraskende lite treningsutstyr og plass som skal til for å få en effektiv treningsøkt. Vi har kunnskapen og motivasjon til å hjelpe dine ansatte i gang.

Bedriftsmassasjen leveres i egnede lokaler i deres bedrift for de ansatte. Dette sparer tid og sykemeldinger.

Vår base er på Fornebu, i lyse flotte lokaler i Fornebuporten. Der samarbeider vi med Lifestyle gym og drifter deres massasjeklinikk. Uten om vår massasjeklinikk på Fornebu er vi kun ute hos bedrifter med bedriftsmassasje og trening på jobben.

Vårt fokus er å senke sykefravær gjennom forebyggende trening og øke effektivitet og samhold hos din bedrift!

Trening, kosthold og velvære handler om å ha det bra inni og utenpå.

God helse er mer enn bare fravær av sykdom, det handler om å ikke ha vondt i kroppen og ha overskudd til å gjøre det som gjør deg lykkelig. Det er denne filosofien Body’n’Brains AS er bygget på og det er dette vi jobber med hver dag.

Ønsker du mer informasjon om bedriftsmassasje og trening på din jobb? Ta kontakt for en uforpliktende prat.